Nieuws

24 praktijkervaringen met brand in de zorg gebundeld in boek

woensdag 8 november 2017
BOEK 'CASUÏSTIEK UIT BRANDONDERZOEK VOOR DE ZORG'

Heel interessant om door te lezen vinden wij als Kling Brandbeveiliging, neem er even de tijd voor, u herkent vast enkele situaties, download gratis het boek.

Leren van de praktijk is een waardevolle manier om tot nieuwe inzichten te komen als het gaat om brandveiligheid. In het boek 'Casuïstiek uit brandonderzoek voor de zorg' - dat door brandonderzoeker Joost Ebus met ondersteuning van De Zorg Brandveilig is ontwikkeld - komen 21 verhalen over echte branden in de langdurige zorg aan bod.

NUTTIGE INZICHTEN EN TIPS
Van iedere casus worden onder meer het type brand, de oorzaak, de gevolgen en de manier van melden en reageren beschreven. Om handvatten voor verbeteringen te bieden, is elke casus ook voorzien van nuttige inzichten en tips van brandveiligheidsexperts uit de zorg. De focus ligt daarbij op praktische manieren om in de toekomst met vergelijkbare situaties om te gaan en ze te voorkomen.

DOWNLOAD HET BOEK GRATIS
Het boek is kosteloos te downloaden, klik hier.bron: http://www.dezorgbrandveilig.nl/kennisbank-document/boek-casustiek-uit-brandonderzoek-voor-de-zorg 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn